Beschikbaarheid en tarieven

Hebt u belangstelling om Pelops Villa Siga Siga te huren maak dan gebruik van één van de volgende links, of gebruik het contactformulier.

http://www.homeaway.nl/vakantiewoning/p871034

http://www.fewo-direkt.de/ferienwohnung-ferienhaus/p871034

http://www.holidayrentals.com/holidayhomes/Peloponnese-Holiday-Rentals/Messinia-Holiday-Rentals/luxury-rural-villa-overlooking-the-sea-and-offshore-islands-messinia-holiday-rentals.html

http://www.micazu.nl/vakantiehuizen/pelops-villa-siga-siga-10022/#

Bij het volgen van één van deze links  (door dubbel te klikken op de link) komt u op de web site van Homeaway, Fewo-direkt, Holidayrentals of Micazu en direct op de web pagina's van Villa Siga Siga. Op deze web pagina's kunt u de beschikbaarheid van de villa bekijken en eventueel uw reservering doen.

Van belang is te weten dat de villa alleen in zijn geheel gehuurd kan worden. Daarnaast wordt de villa in de regel niet verhuurd voor perioden korter dan 7 dagen. Aankomst en vertrekdata zijn in overleg te bepalen en dus aan te passen aan uw reisschema.

De villa wordt in onze afwezigheid beheert door een Duits echtpaar. Zij wonen zelf permanent in het dichtbij gelegen dorp Kamaria en zullen als u de villa huurt uw verblijf voorbereiden, u ontvangen en met de villa bekend maken. Mochten er ondanks alle zorg besteed aan de villa en de inrichting tijdens uw verblijf problemen ontstaan met het gehuurde dan zullen zij voor u het aanspreekpunt zijn. Zij zullen dan in overleg met u de gerezen problemen zo goed mogelijk trachten op te lossen. Dit met in achtneming van de mogelijkheden die er zijn en wat redelijkerwijze verwacht mag worden.

 

Zodra wij uw reservering hebben ontvangen nemen wij contact met u op om nader kennis te maken en om de verdere gang van zaken met u te bespreken. Heeft u nog vragen en of opmerkingen neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier op deze website.

Tarieven 2013 / 2014, borgsom en huurovereenkomst.

Het jaar is in seizoen gebonden huursom perioden verdeeld. In de tabel hieronder wordt voor elke week de huursom exclusief de bijkomende kosten aangegeven.

 

De vermelde huursom is onafhankelijk van het aantal personen dat in de villa verblijft maar is gelimiteerd tot maximaal 8 en wat daarover definitief is vastgelegd in de huurovereenkomst.

Voor langere perioden (bv overwinteren of een verblijf langer dan 3 weken) en voor regelmatige huurders behoren aangepaste huurprijzen tot de mogelijkheden.
Neem om de mogelijkheden daarvoor te bespreken contact met ons op via het contactformulier.

Bijkomende kosten en dienstverlening.

  • De bijkomende kosten voor de eindschoonmaak bedragen eenmalig over de gehele huurperiode € 75, -.
  • Het gebruik van het in ruime mate aanwezige bed-, bad-, en keukenlinnen is voor 4 huurders bij de huursom inbegrepen. Het bed-, bad-, en keukenlinnen wordt één keer per week verschoont. Voor iedere huurder meer dan 4 wordt voor het gebruik en verschonen van het bed- en badlinnen €7,50 per week in rekening gebracht.
  • Energiekosten zijn in de huurprijs inbegrepen tenzij er sprake is van excessief gebruik; dat wil zeggen als er meer water wordt gebruikt dan 15 m3 water per week en/of als er meer elektriciteit gebruikt wordt dan 50 kWh per week. (In de regel zijn deze hoeveelheden ruim voldoende) Zie ook NB hieronder
  • Voor tussentijdse schoonmaak en of het meer dan 1 keer per week verschonen / verwisselen van bed-, bad-, en keukenlinnen worden extra kosten in rekening gebracht. Dit ingeval deze dienstverlening door huurder gewenst wordt  Kosten worden in overleg bepaald en zijn afhankelijk van het aantal aanwezige huurders.

Om de kwaliteit te waarborgen, iedere huurder verwacht namelijk bij aankomst een tip top schoon gemaakt huis en schoon linnengoed, is het afnemen van de eindschoonmaak een verplicht onderdeel van de huurovereenkomst.

Voor de huurperiode wordt een huurovereenkomst opgesteld. Onderdeel van de huurovereenkomst is een garantstelling door de huurder in de vorm van het betalen van een borg. De borg bedraagt € 250, - De borg wordt binnen een maand na het verstrijken van de huurperiode terug betaald als geen schade aan het gehuurde is aangebracht.

De reservering wordt definitief bij ontvangst van de door u ondertekende huurovereenkomst en een aanbetaling op de huursom. De aanbetaling bedraagt minimaal €250,- van de totaal verschuldigde huursom. De totale huursom plus de borg moeten 4 weken voor aanvang van de huurperiode in ons bezit te zijn. De betaling van het openstaande huursom bedrag kan eventueel in twee termijnen plaats vinden eea is afhankeliijk van het moment van reserveren en de resterende tijd tot aanvang van de huurperiode. Dit wordt in overleg geregeld in de reseveringsbevestiging die u ontvangt.

NB
Het eventuele energie meerverbruik wordt achteraf verrekend tegen de lokaal geldende tarieven.
In de winter, als de CV gebruikt wordt voor verwarming, geldt een energie toeslag die zo nauwkeurig mogelijk bepaald wordt op basis van de hoeveelheid gebruikte stookolie en de kostprijs daarvan. Hout voor de houtkachel indien aanwezig en voor zover de voorraad strekt is gratis te gebruiken.